KOL

Yannes Or

早前去左體驗Discovery PICO皮秒冰川透肌療程,佢使用左美容界革命性袪斑嫩膚科技,同歐洲高端產品結合,為您打造出水嫩、透白肌。皮秒即係比納秒快1000倍ge時間單位,皮秒激光比傳統納秒激光ge脈衝時間短10倍,透過光機械衝擊壓力可喺短時間內發出高能量,即時淡印去斑!! Discovery PICO已獲美國FDA同歐盟CE認可,安全性好高! 詳情按此!

Model

Raindy Yu

放假緊係要去做facial~今日去左You Beauty做呢個Discovery PICO皮秒冰川透肌療程。呢個係一個激光 treatment ,所以唔需要做得好密⋯大概一個月做一次就可以,而且已經獲美國FDA及歐盟CE認可。皮秒激光比傳統納秒激光的脈衝時間短10倍,受熱感覺及治療次數都較納秒激光少。 另外,佢有5大珍貴成份(瑞士阿爾卑斯山最純淨天然的礦泉水、綠魚子精華、仙人掌幹細胞、柳蘭葉精華、三重透明質酸分子)可以迅速改善因乾燥而引致的肌膚問題,有效撫平肌膚表面乾紋及細紋,舒緩皮膚乾燥繃緊感覺,令肌膚即時水潤飽滿。 詳情按此!

Model

Ling Ling Chung

貪靚既LingLing又去試新Facial~今次試做You beauty 的皮秒冰川透肌療程^^ 皮秒激光比普通納秒激光在短時間內發出更高能量,可以大大減少療程次數同埋受熱感覺~️療程中唔會有強烈的不適,只係有好輕微的「吉吉下」,而且療程師好細心~仲幫我係色班位打多幾下,即時減淡左啲色素!! 做完療程仲會即時Fu返個Mask同埋精華,皮膚一啲都唔會乾,反而仲感覺水潤左添 詳情按此!

Model

FaFa Mok

夏天就快到了,係時候同陽光玩遊戲! 女人: 曬之前,要補濕美白。曬之後,都係要保濕美白祛斑~~ 今日去左You Beauty 試做左最近大熱的皮秒冰川透肌療程,好想同大家分享下療程效果。 聽個名就覺得好適合夏天做,佢個冰川感覺真係好正丫!首先用冰川精華按完塊面已經即刻水潤左,之後皮秒激光有少少「吉吉地」的感覺,好似將d冰川精華打入肌膚底層,應該係傳說中的冰火感覺~ 做完後,明顯見到自己塊面膚色均勻、水潤飽滿。夏天同陽光玩遊戲,真係無有怕。 詳情按此!

Model

Kero Lau 劉詠霖

試左You beauty Discovery Pico 冰川透肌療程,療程採用5大珍貴成份 ● 瑞士阿爾卑斯山最純淨天然的礦泉水 ● 綠魚子精華 ● 仙人掌幹細胞 ● 柳蘭葉精華 ● 三重透明質酸分子 為肌底注入大量珍貴保濕成份,迅速改善因乾燥而引致的肌膚問題,有效撫平肌膚表面乾紋及細紋,舒緩皮膚乾燥繃緊感覺,令肌膚即時水潤飽滿。改善泛紅問題 信心保証 詳情按此!

Model

Connie Lam

向無做過激光,第一次我一定搵間安全口碑好既做啦,平時聽人講做激光會又紅起粒,但YOU beauty Discovery PICO做完唔紅唔腫,即時化妝都無問題,皮膚做完即刻白左,毛孔細左,摸落仲好滑😍真心推介大家做 Discovery PICO You beauty Discovery PICO 已獲美國 FDA 及歐盟 CE 認可,安全性更高!大家可以安心使用😃 ! 詳情按此!

Model

Yuri Tjioe

第一次去到You Beauty做最近好hit ge PICO皮秒冰川透肌療程。一入到去環境真係好靚好大好舒服,做完treatment仲有間好大既化妝室比我地去整理。 . 首先講返個療程先,第一次體驗激光既我,治療師會係我手背度比我試一試個感覺先會再係我既面部進行療程,比我有個心理準備。佢都會一步一步話我知根住落黎會做咩步驟。療程既感覺都OK,吾會有太大既感覺或者痛。 . 皮秒激光比傳統納秒激光的脈衝時間短10倍甘多,受熱感覺及治療次數較傳統納秒激光少添。另外PICO已有美國FDA及歐盟CE認可,安全性更高! . 做完之後好明顯見到膚色白左同埋印都減淡左,連毛孔問題都可以改善到(當然吾係做一次就搞掂哂啦😝)。一向都知道做激光既效果真係比傳統facial快,但最重要係自己做完療程後既保濕都記得要做足d呀! . 詳情按此!

Miss Jewelry Hong Kong 2017 Finalist

Kianna Ngai

皮膚都算白嘅我,經常都會被雀斑、面色不均又乾嘅問題而煩惱,之前做過激光等等都無咩效而且又痛😫 最近試左Discovery PICO皮秒冰川透肌療程,感覺整個過程都好舒服,做完之後仲無泛紅,可以即刻靚靚出街 療程為肌膚注入大量水分,等肌膚飲飽水之餘仲同時避免水分流失😍提供長效水潤效果,而且可以改善皮膚暗啞、均勻色素,有助減少油脂分泌及阻塞毛孔,從而打造出水嫩、透白肌 . 詳情按此!

Model/Actress

Yoyo Chan

不嬲都好好👉索👈既我由於皮薄餡"極乾燥"所以平時有多多既水份都會俾我好快就👉索👈鬼哂😅所以一直都好怕怕做光學野~但因為皮膚較白易起斑斑又好想做~但因爲自己皮膚實在太薄太乾~做完後好怕敏感又怕打傷所以唔敢做〰驚驚〰 好掙扎好矛盾啊!!! 近來得知 @You_beauty_group 的Discovery PICO皮秒冰川透肌療程使用美容界革命性袪斑嫩膚科技,皮秒是比納秒快•1000倍•的時間單位,已獲美國FDA及歐盟CE認可,安全性好高! . 療程另一亮點是採用5大珍貴成份,以革命性皮秒技術開啟肌膚透白之門,再即時為肌底注入大量珍貴保濕成份,迅速改善因乾燥而引致的肌膚問題,有效撫平肌膚表面乾紋及細紋,舒緩我薄皮的乾燥繃緊感,令肌膚即時水潤飽滿💦💦💦 . 咁樣我的薄皮就唔怕因爲底層太乾唔夠水份而令到表層皮膚較薄容易敏感!Yeah✌✌ . 詳情按此!

Freelance actress/Dancer/Yoga Instructor

陳亭嘉 Ka Chan

無限教班後,除左腦汁被搾乾,皮膚都因為休息不足,乾左好多,所以襯教班前,抽少少時間去旺角朗豪坊 YouBeauty 做個 #Pico皮秒冰川透肌療程。 療程使用袪斑嫩膚科技,打造出水嫩、透白肌。激光比傳統納秒激光的脈衝時間短10倍,在短時間內發出高能量,受熱感覺及治療次數較納秒激光少。 療程採用5大珍貴成份(包括瑞士阿爾卑斯山礦泉水,綠魚子精華,仙人掌幹細胞, 柳蘭葉精華,三重透明質酸分子)即時為肌底注入大量珍貴保濕成份,迅速改善因乾燥而引致的肌膚問題,有效撫平肌膚表面乾紋及細紋,舒緩皮膚乾燥繃緊感覺,令肌膚即時水潤飽滿。 功效除左補水,亦可以改善皮膚暗啞、均勻色素有助減少油脂分泌及阻塞毛孔、舒緩皮膚不適、乾燥繃緊感覺。 做完個treatment ,畫返堂眉就可以去教班lu . 詳情按此!

Model

Angel Mak

平時淨係洗面 好少做深層清潔 以為唔爆瘡已經算乾淨 但原來面部角質層有6-7層咁多 洗面只可以清潔最面果層 長久以黎就生左好多暗粒 做完GPP係一次已經有效果 佢用真空吸頭吸走黑頭粉刺 塊面即刻滑左. 詳情按此!

Student

Caki Wong

今日去左You Beauty 試下最新的Green Peel Plus肌膚吸塵機✨ 平時每日都需要化妝,而卸妝產品又深入唔到皮膚底層,日積月累下形成左毛孔粗大,暗粒等等困擾的問題。不過🍏Green Peel Plus 就正正可以幫我解決到以上煩惱啦👍🏻因爲它負壓的真空吸力有效清除毛孔內污垢、黑頭粉刺、油脂,幫我收細毛孔、擊退頑固暗粒,同時為肌膚補充水份及增添光澤,全日保持水潤亮麗。👏🏻 細心的治療師留意到我T字位容易出油的問題,然後幫我決定用左兩種唔同的精華。 首先,以高濃度生長因子注入肌膚底層💦,極速啟動膠原自我修復引擎,獨有的液態打磨技術快速在皮膚上打磨。再注入B5的精華液,透明質酸成份令皮膚立即水潤!😆 每次治療能溫和地帶走30-35mm的角質層,能帶走老化角細胞,令肌膚柔軟嫩滑。 而過程中完全沒有傳統清黑頭的痛楚,治療師還要幫我按摩面部的淋巴排毒,去除水腫,重現面部輪廓同時改善暗黃面色、增加肌膚吸收能力。 治療完成後,見到皮膚細嫩,水潤飽滿😆粉刺暗粒問題大大改善,即使當下沒有化妝,亦看不見黑頭👏🏻👏🏻✨ 一個療程集合清潔、排毒、補濕及膠原提升!絕對是信心保證! . 詳情按此!

Student

Nimeesha Lai

雖然你地成日讚我皮膚好但其實我好懶的🙊所以我係會出去做facial 今次就試左依個GPP真空煥膚treatment✌係以高濃度生長因子注入肌膚底層 極速啟動膠原自我修復引擎 獨有的液態打磨技術快速在皮膚上打磨 每次治療能溫和地帶走30-35mm的角質層 能帶走老化角細胞 令肌膚柔軟嫩滑☺可以清除黑頭粉刺之外最重要可以收細毛孔 做完仲覺得皮膚水潤左. 詳情按此!

Model

Karena Lam

之前未試過做任何激光嘅療程,估唔到原來可以一D痛嘅感覺都無。做完Pico療程之後皮膚白左、膚色亦都均勻左,最緊要係原本嘅色斑都淡左好多。加上療程前會先做一次皮膚分析,可以令我更加了解自己嘅皮膚狀況,十分抵讚!! 詳情按此!

Beauty Blogger

杏仁IssiYyi

醫生建議先以PT嫩膚模式處理,後再以PICO激光震碎色斑是次的整個療程都是由同一醫生主理,事前也無需塗麻膏或冷凍凝膠。醫生細心及有耐性,開始時先讓的感受一下,接受到才整臉進行。 詳情按此!

Beauty Blogger

Fingyan Wing

V面效果唔錯,臉沒那麼浮腫,腮位及下巴的位置比之後緊緻,面部輛廓都明顯,而細紋都有慢慢減淡,肌膚彈性都有所加強,肌膚好firm好細緻!讚! 詳情按此!

Beauty Blogger

LuLu

You Beauty採用韓國原廠進口HIFU機,精確地將能量聚焦至3.0mm真皮層或4.5mm **SMAS層,對治療部位進行定點加熱。完成後,我覺得You Beauty HIFU療程真的很厲害,讓我重拾 V 面。另外,完成療程後,治療師溫提肌膚需要補充大量水份,集中面部補濕程序以強化緊緻效果;而且,完成後一天內不可進行熱敷治療、兩星期內更不可進行光學治療、微針和射頻治療。 詳情按此!

Beauty Blogger

Vicky

其實治療師為我半臉進行療程後,有即時輕按我下巴的兩面臉,的確做了HIFU那邊的皮膚是較緊緻的,另一邊是較鬆軟的,而完成兩邊療程後,亦感覺臉部V-Line有所提升和緊緻了,至於膠原蛋白的增新就有待觀察了,治療師亦叫我多做補濕 強化緊緻效果,療程後4-6星期後就可見最佳效果。 詳情按此!

Beauty Blogger

Yukari

只要十多分鐘, 整個下巴的位置都打完了,大家都有看到我的皮膚是不是很有光澤?HIFU可以令皮膚緊緻之餘原來還可以令底層的膠原蛋白增生,所以皮膚也會變好的,不過由於我本身皮膚較薄, 所以反應都比一舨人大,有點泛紅,如果有這個情況出現的大家也請放心, 不出10分鐘便會退了,成後, 美容師幫我敷了一個保濕面膜。效果很不錯喔! 詳情按此!

Beauty Blogger

Katerina

療程前,鬆馳的下巴肉肉在攝影師的機鏡頭下原形畢露,療程2星期後,同樣的低頭動作再看不見肉肉下巴。Hifu療程4-6星期後,會看到最佳效果,效果能維持半年至一年不等。不用靠美圖瘦瘦的照「騙」,都擁有最真實的緊緻下巴V-Line。 詳情按此!

Beauty Blogger

露露公主

過程中治療師好細心講解,去到頑固脂肪的地方感覺會大少少,但又唔會好痛,有少少酸痹~露露今次共減左3CM,效果好好,自己感覺D肉緊緻又輕左,治療師仲提我要飲多D水,之後被擊破的脂肪會透過小便、汗水等排出體外! 當然我仲要繼續努力啦! 詳情按此!

Beauty Blogger

LULU Little Kitchen 新手媽媽

毋需麻醉,無恢復期,30分鐘可以輕鬆溶降脂肪。過程中會覺得肚仔有點暖暖的感覺,好像有一個暖水袋熱敷,非常舒服!完成療程,肚仔好明顯收緊了不少!原先突出的部份亦都撫平了許多 ^_^ 超令人感動! 詳情按此!

Beauty Blogger

母后

療程主要針對雙下巴,治療師先使用4.5mm探頭,針對SMAS層,幫助收緊及刺激膠原蛋白再生。效果非常深層,但整個療程不會有太大感覺,只會在近骨位較敏感的位置有會微微的酸痛感,非常輕鬆。 詳情按此!

Beauty Blogger

Sky Lau

近年醫學療程越來越普及, HIFU便是其中之一,早前我便去了位於中環You Beauty分店進行HIFU V line療程體驗。 初時也擔心會好痛,但估不到過程基本上不痛,只有吉吉的感覺.再來換上3mm的頭。抹去面上剩下的gel,再搽上護膚品,療程便完成.完成療程後,即時見到左邊輪廓線條明顯番。 詳情按此!